CE ESTE HYALURON PEN?

Hyaluron Pen utilizeaza sistemul de aer comprimat si cartuse tip seringa fara ac, cu un orificiu microscopic de ordinul 0.17-0.20mm, pentru introducerea prin pulverizare uniforma si rapida a acidului hialuronic de uz topic la o adancime in piele ceva mai mica decat varianta injectabila.

Ingredientul activ este livrat sub presiune înaltă într-un transductor microscopic. Presiunea este atât de mare încât trece ușor prin piele, fără a deteriora vasele și se răspândește uniform în stratul gras subcutanat. Acest proces are loc în 0,2 secunde.

Diametrul găurii din fiola injectorului este de numai 0,17 milimetri, jumătate din diametrul celor mai mici ace de insulină.

Modelul de distribuție al produsului injectat sub piele este conică, cu un diametru de 5-18 mm în adâncime de la 3,2 mm la 9,1 mm. (Adâncimea pătrunderii depinde de cantitatea de medicament injectată.)

Produsele injectate fără ac nu se acumulează sub piele sub formă de papile, ceea ce înseamnă că riscul de formare de conuri medicale de injecție, care apar de obicei la injecții repetate, este redus.

Principiul de funcționare al aparatului:

Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii.

  • arcul și pistonul special permit aplicarea rapidă sub presiune, fără durere și fără ac a produsului în țesutul subcutanat prin găurile de piele microscopice.
  • produsele injectate sunt absorbite și distribuite mult mai bine și mai repede decât inserția acului.

În cosmetologie, injectarea de produse fără ac cu ajutorul Hyaluron Pen va înlocui cu succes pistoalele de mezoterapie sau seringile medicale. 

 

CAT DE SIGURA ESTE UTILIZAREA ACIDULUI HYALURONIC?

Unul dintre motivele pentru care substanta introdusa in piele este sigura este ca organismul uman produce exact acelasi acid, care este de fapt compus din doua zaharuri (acidul glucuronic si N-acetilglucosamina).

Ideea este simpla: intrucat corpul uman produce exact aceeasi substanta chimica, este imposibil ca cineva sa dezvolte vreo reactie alergica sau complicatie la substanta introdusa de noi. Acidul hialuronic produs de organismul insusi exista in straturile de epiderma si derma ale pielii, iar una dintre principalele functii ale acesteia este sa pastreze apa in tesutul pielii.

De aici concluzia este simpla: cu cat acidul hialuronic exista mai mult in interiorul epidermei si al dermei, cu atat mai multa apa este retinuta in piele iar rezultatul este o piele tanara si ferma.