Specializare Hyaluron Pen KIT complet

850 Euro

Durata cursului de specializare proceduri cosmetice cu Hyaluron Pen este de 1 zi. Cursul contine atat pregatirea teoretica impreuna cu documentatia asociata, cat si pregatirea practica: consult, diagnoza, protocol de tratament, proceduri de tratament, parametrii tehnici. Partea practica se realizeaza cu KIT-ul complet inclus in pachet, ce va ramane pentru utilizare proprie in urma finalizarii cursului.

Inscrie-te acum

Specializare Hyaluron Pen fara Kit

600 Euro

Durata cursului de specializare proceduri cosmetice cu Hyaluron Pen este de 1 zi. Cursul contine atat pregatirea teoretica impreuna cu documentatia asociata, cat si pregatirea practica: consult, diagnoza, protocol de tratament, proceduri de tratament, parametrii tehnici. Partea practica se realizeaza cu tehnica salonului pusa la dispozitie de catre noi; la finalizarea cursului NU veti beneficia de KIT-ul complet pentru tratamente cosmetice cu Hyaluron Pen.

Inscrie-te acum

Cursuri de specializare proceduri estetice cu Hyaluron Pen

Hyaluron Pen este prima metoda non-invaziva de administrare a tratamentului, fara ace, fara durere si fara riscuri, care permite, cu pregatirea profesionala adecvata, sa furnizeze clientilor servicii de umplere cu acid hialuronic in zonele de interes.

Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii. Rezultatele sunt asemanatoare cu metoda clasica de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferenta este ca Hyaluron Pen NU utilizeaza ace hipodermice pentru injectare.

Pachetul de avantaje ale hyaluron pen-ului cuprinde pe langa lipsa de durere, riscul scazut al infectarii datorita acelor si a aparitiei cicatricilor, absorbtia ridicata a acidului, injectarea strict subcutanata la nivelul pielii si rapiditatea, lejeritatea si siguranta procedurii inovatoare.

Hyaluron Pen MS Studio Pitesti va ofera, prin intermediului specialistilor acreditati, cursuri de formare profesionala in domeniul tratamentelor cosmetice cu Hyaluron Pen.

Ce contine cursul?

 • Descrierea tehnologiei si generalitati;
 • Notiuni despre piele (anatomie, structura, morfologie, glande, functii ale pielii);
 • Acidul hialuronic;
 • Tratamentul cu Hyaluron Pen;
 • Consultul pacientului: Diagnoza si anamneza;
 • Protocol de tratament
 • Parametri de lucru pentru Hyaluron Pen.

Care sunt costurile?

Pentru cursurile de specializare in procedurile cosmetice realizate cu Hyaluron Pen, va punem la dispozitie 2 pachete:

 • Specializare proceduri cosmetice cu Hyaluron Pen cu Kit complet inclus: 850 Euro, durata 1 zi.
 • Specializare proceduri cosmetice cu Hyaluron Pen fara Kit inclus: 600 Euro, durata 1 zi.

Ambele pachete va ofera:

 • pregatire teoretica si documentatia asociata;
 • pregatire practica