Umplere riduri

Tratament cosmetic de umplere riduri cu Hyaluron Pen

Orice femeie din întreaga lume visează să îşi ofere un plus de feminitate şi senzualitate şi să fie cât mai atrăgătoare cu putinţă. Pentru un ten fără riduri de expresie, noi îți propunem să renunți la compromisuri și să faci un pas spre un ten mai fin prin umplerea ridurilor într-un mod non-invaziv. Hyaluron Pen este un dispozitiv care vă ajută să aveți o piele tânără fără riduri imediat după tratament.

REVOFIL Ultra

REVOFIL Ultra reticulat cu Peptide Biomimetice  este proiectat pentru a crea ultra volum (contur facial, buze, pod nazal, frunte, pometi, riduri nazogeniene). Acest filler cu atingere moale este destinat umplerii ridurilor,a liniilor faciale și a creșterii volumului.

Revofil Ultra este un gel injectabil indicat pentru implantarea in derma mijlocie si profundă  pentru rezultate optime.

Ingrediente:

  • 23 mg/ ml Acid Hyaluronic
  • Oligopeptida 72: inhibă degradarea acidului hialuronic pentru a asigura o absorbție uniformă a filler ului în timp
  • Oligopeptida 50: are proprietăți antiinflamatorii și crește colagenul și acidul hialuronic în piele

Revofil Ultra durează în medie aproximativ 12 luni. Acest lucru depinde de o combinație de factori precum: tipul de piele, gradul de riduri care trebuie corectat, tipul injecției și volumul injectat.

Tratamentul cosmetic cu Hyaluron Pen nu provoacă durere și nu prezintă riscuri, deoarece nu folosește ace, deci nu există perforare sau deteriorări ale pielii și nici riscuri de infecție, dar și pentru ca substanțele utilizate de noi nu conțin anestezici, eliminând astfel riscul alergiilor.

Mai multe poze pe Facebook sau Instagram

fb.com/hyaluronpensalonpitesti
#hyaluronpensalonpitesti